Vse skupaj se je začelo z André Raesovim znanjem in strastjo do zelišč ter njihovih zdravilnih učinkov. Po selitvi na Islandijo se mu je zaradi izjemne islandske flore odprl popolnoma nov svet.

 Eksperimentiral je z islandskimi zelišči, olji in kremami, vendar pa prvotna ideja ni bila, da bi svoj hobi spremenil v posel. A kljub temu...

 

Leta 1993 je v vrtcu delala Ásta Śyrusdóttir in opazila majhnega dečka, ki je trpel za resnimi ekcemi in izpuščaji. Prosila je dečkovo mamo za dovoljenje, da bi poskusila na njegovi koži eno od Andréjevih doma narejenih zeliščnih krem in ugotovila ali mu bo ta pomagala.

 

Po nekaj dneh se je, na presenečenje vse vpletenih, dečkova koža vrnila skoraj v normalno stanje.

Po naključju je bil dečkov dedek, Bövar Jónsson, lokalni farmacevt. Tako kot vsi ostali je bil nad rezultati kreme navdušen.

Böðvar je nato v svoji lekarni ponudil izdelek, da bi lahko André še naprej eksperimentiral z islandskimi zelišči in razvijal nove izdelke, ki bi lahko pomagali še več ljudem.

Ta edinstvena in Andréjeva prva doma narejena krema je dobila primerno ime "Wonder Cream„ in še danes pomaga veliko ljudem

po vsem svetu pri odpravljanju težav s problematično kožo.

 

Leta 1994 je Bövar spodbudil Andréa in Ásto, da odpreta svoje podjetje. Tako je nastala organizacija Purity Herbs, prva naravna kozmetika na Islandiji.

Prijavite se in bodite deležni številnih ugodnosti, kupujte ceneje, sodelujte v nagradnih igrah in še veliko več!
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Generalni zastopnik za Slovenijo:

Purity Herbs Slovenija, Andreja Solce s.p., 

Gorenjesavska ulica 17, 4000 Kranj

Tel: 041/424-308

E-mail: purityherbs.slo@gmail.com