Akureyri

Podjetje ima od samega začetka sedež v mestu Akureyri.

 

Akureyri – drugače imenovan tudi “biser na severu“ – je majhno mesto, ki se nahaja na severu Islandije. Za mesto velja, da je eden izmer redkih na svetu, ki  se ponaša z najčistejšimi vodami, naravo in ozračjem. To se opazi v kvaliteti zelišč, ki rastejo na tem območju.

Znano je, da so islandski ljudje že stoletja uporabljali divje zelišča za vse vrste zdravilnih namenov.

Zelišča

To pomeni, da so uporabljena samo vrhunska zelišča. Skozi celoten proces so skrbno obdelana z visoko stopnjo pozornosti in spoštovanja, tako da njihove učinkovine ostanejo nespremenjene skozi celoten proces. Samo deli rastlin, ki se bodo uporabljali v proizvodne namene, so skrbno odrezani, tako da lahko preostali deli rastlin še naprej rastejo.

Verjamemo, da moramo svojemu telesu nuditi le naravne izdelke za optimalno vzdrževanje zdravja.

Izdelki Purity Herbs so edinstveni zaradi zeliščnih izvlečkov. Izvlečki so narejeni iz najbolj čistih in divjih zelišč naravnost iz islandske divjine. 

 

POSEBNOST:

Islandska zelišča so manjša in močnejša, njihov proces rasti pa krajši, v primerjavi z zelišči iz večine drugih držav. To je posledica neprestanega spreminjanja podnebja.

V vsakem izdelku je uporabljena posebna mešanica številnih različnih in močnih zelišč. Zelišča se nabirajo ročno v pravi fazi njihove rast in v pravem stanju, daleč stran od onesnaženja in naseljenih območij.

Zgodovina zelišč

Veliko raziskav je bilo narejenih na islandskih zeliščih, pokazale so, da so kljub svoji manjši strukturi v primerjavi z zelišči iz drugih držav, bolj kakovostne in močnejše.

Vsaka rastlina in svoj poseben učinek zdravljena na koži. Z ustrezno izbiro zelišč glede na njihovo funkcijo in ustrezno kombinacijo le teh, lahko ustvarimo edinstvene učinkovite izdelke.

Dežela nasprotji

Zime so zelo dolge in mrzle z le nekaj urami dnevne svetlobe. Poleti sonce komaj posveti. Okoli 11% dežele je prekrite z ledeniki in je bogata z geotermalno energijo.

 

Vreme se neprestano spreminja in na tipičen pomladni dan lahko doživite vse štiri letne čase: sonce, sneg, dež in močan veter. Tako kot ljudje, se morajo tudi rastline prilagoditi, da lahko preživijo.

 

Verjamemo, da je to razlog zakaj so rastline, ki preživijo islandsko podnebje, najmočnejše.

Prijavite se in bodite deležni številnih ugodnosti, kupujte ceneje, sodelujte v nagradnih igrah in še veliko več!
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Generalni zastopnik za Slovenijo:

Purity Herbs Slovenija, Andreja Solce s.p., 

Gorenjesavska ulica 17, 4000 Kranj

Tel: 041/424-308

E-mail: purityherbs.slo@gmail.com