fbpx

Kotiček čiste otoške divjine!

Navdušena sem, da ti lahko predstavim Purity Herbs Slovenija blog posvečen naravnim islandskim izdelkom in nasvetom, ki omogočajo zdravo nego kože.


Pred odločitvijo, da kozmetiko Purity Herbs pripeljem v Slovenijo, sem se tudi sama zelo dolgo borila s problematično kožo in slepo verjela vsem obljubam o izboljšanju kože ter nikoli nisem bila pozorna na dejanske sestavine, ki jih izdelki lahko vsebujejo. Vse kar je bilo v tistem času pomembno je bil rezultat – lepša kože, ne glede na dolgoročne posledice. 

Zelo žalostno, vem, ampak sem vesela, da lahko svojo izkušnjo in mnenja uporabnikov delim s tabo ter upam, da bomo s skupnimi močmi ozavestili čim več ljudi o tem kaj dejansko nanašamo na svojo kožo, si vzeli tiste 3 minute časa v trgovini ter preprečili hude posledice.

Mogoče se sliši nemogoče, vendar kot pravi stari pregovor: “Kjer je volja, tam je pot!”

Po srečnem naključju sem po dolgem in neuspešnem potovanju v lepotnem svetu obljub naletela na naravno kozmetiko, ki mi je spremenila življenja in dokazala, da je narava za vse skupaj že poskrbela, le najti moramo tisto pravo. Želim si, da bi opazili strupene toaletne izdelke v hotelskih kopalnicah in domovih prijateljev.

Vedi, da obstajajo boljše in varnejše možnosti!

Ne glede na to, kje na poti do čistega in naravnega videza si, upoštevaj to kot eno od destinacij, ki ti bo ponudila veliko informacij. Trudila se bom, da ti bom podala koristne nasvete in znamko predstavili do potankosti.

Če želiš izvedeti več o naših izdelkih in sestavinah, odkrij tukaj  ali nam piši na:

purityherbs.slo@gmail.com

Ali nas kontaktiraj preko družbenih omrežji:

Z veseljem sem na voljo za dodatna vprašanja.

Prelep Purity pozdrav,

Andreja 🙋

Bodi vedno na tekočem!

Začetki Purity Herbs

Filozofija

Sestavine