fbpx

Kdo sem?

Moje ime je Andreja in z veseljem bi ti predstavila svojo zgodbo zakaj sem, kar sem in kjer sem. Zgodbo o tem kako sem spoznala naravno kozmetiko Purity Herbs in razloge zakaj sem jo pripeljala v Slovenijo.

V svojih najstniških letih sem imela ogromno težav z aknasto in mastno kožo, vendar si nikoli nebi mislila, da mi bo to utrlo pot v svet podjetništva. Moje popotovanje v svet kozmetike je bilo zaradi problematične kože nujno, a sem danes kljub vsemu hvaležna za tako izkušnjo.

Pripravljena sem bila investirati ogromno, ne samo časa ampak tudi denarja, vse samo zato, da bi bila moja koža popolna, jaz pa bolj samozavestna. In tako sem se znašla v poplavi kozmetične industrije, ki še danes postavlja nove standarde in se neprestano razvija. Preizkusila sem praktično vse. Na stotine produktov in kozmetičnih storitev, obiske dermatologa, vendar je moje upanje znova in znova ugašalo. Enostavno ni pomagalo nič…

Vendar kot pravi moja čudovita mama: “Nikoli ne pričakuj, prave stvari se zgodijo takrat, ko najmanj pričakuješ.”

In kot vedno je imela tudi tokrat prav 🙂

Tako smo se nekega jesenskega dne, bolj točno 2. septembra, na moj rojstni dan, zbrali z vso družino doma, da malo proslavimo. Vesela sem bila vsake malenkosti, ki sem jo prejela v dar, predvsem pa trenutka, ko je naša celotna družina spet skupaj. Vendar mi je eno darilo še posebno ostalo v spominu, mala steklenička skrivnostno modre barve…

Hm…

S strani sestrinega partnerja Gorana sem prejela obogatene kapljice Facial Serum. Moja prva reakcija: “Res, še en kozmetični proizvod, saj tako ali tako nič ne pomaga…” Goran, ki je prepotoval skoraj pol sveta mi je namreč kljub moji začetni nehvaležnosti, prijazno pojasnil, da gre za naravno kozmetiko iz Islandije.

V moji glavi (ojoj… naravno? Kako pa naj naravno pomaga, če mi že nič drugega ne?)
Malo sem se nasmehnila, zahvalila in serum pospravila v predal.

Čez približno 4 dni pa končno pogledam bližje in si rečem: “Preizkusiti ni greh, Goran se je potrudil in mi iz Islandije prinesel “to čudo”. Ker pa na začetku nisem ravno izkazala pretirane hvaležnosti, bi lahko mogoče vseeno dala priložnost” ter preizkusim serum kapljice. Na moje začudenje je bila tekstura vrhunska in občutek na koži božanski, ampak po prvem nanosu tako ali tako še ni rezultatov. Namreč, nisem ravno najbolj potrpežljive sorte, ampak pustimo to 🙂

Facial Serum, mala modra steklenička, mi je dala “vetra”. Kakor osladno se to sliši, so mi te “čudežne” kapljice spremenile življenje.

POMAGALO JE.

Našla sem produkt, ki moji koži idealno ustreza in od tistega dne dalje ne nanašam na kožo nobenega drugega produkta kot izključno Purity Herbs izdelke.

Si še z mano? Super, hvala ti za pozornost, vendar bi rada s tabo delila še eno prigodo.

Čisto malo se bom vrnila nazaj v svoja leta faksa. Ne morem reči, da sem ravno blestela, namreč nisem ravno ustvarjena za šolski sistem. Kljub določenim oviram in z ogromno vztrajnosti sem na koncu le uspešno zaključila zadnji izpit na faksu.
Delala sem ga prevečkrat. Prosim ne obsojaj me 🙂

In po zadnjem končanem izpitu sem imela dve možnosti – ali dokončati diplomo ali stopiti v ekipo Purity Herbs distributerjev, odpreti svoje podjetje in delati nekaj kar me veseli. Se pravi iti v neznano, na trg, ki je nasičen z izdelki, vendar na drugi strani imeti priložnost v naši prelepi Sloveniji pomagati ljudem, ki so na istem mestu kot sem bila nekoč sama. Iskreno bi ti rada povedala, da boljše odločitve v življenju še nisem sprejela.

Vsak dan se trudim in trdo delam, da lahko ponudim na slovenskem tržišču najboljše in vedi, da si bolj kot karkoli želim pomagati drugim izboljšati življenje. Za merilo vedno vzamem svoje najbližje in verjemi za njih so standardi izjemno visoki. Menim, da je narava poskrbela za vse in ponovno ji moramo dati priložnost, da se dokaže. Vsem se mudi, vendar te na tej točki vprašam: ” Ali ni bolje uporabljati naravno kozmetiko in ne škoditi zdravju, kot pa dobiti takoj pričakovan rezultat samo za obdobje parih let?”

Kvalitetni produkti, ki ne škodujejo zdravju bodo vedno trend.

Pridruži se naši skupnosti in obljubim ti, da bom s tabo delila svoje izkušnje, izkušnje mojih strank (upam, da boš to kmalu tudi ti :)), nasvete o negi kože, kakšno smešno anekdoto iz svojega življenje in še in še…

Iz srca sem ti hvaležna za te 3 minutke tvojega časa in ti želim prelep dan,

Andreja

Bodi vedno na tekočem!

Začetki Purity Herbs

Filozofija

Sestavine