Podjetje Purity Herbs je specializirano za izdelavo 100% naravnih izdelkov za nego kože, primernih za vse starosti in vse vrste kože. Izdelki so testirani s strani podjetja Dweck Data in dokazujejo, da so v celoti varni, vse sestavine, ki jih kreme vsebujejo pa so navedene na embalaži. Ima strogo politiko, ki ne dovoljuje kakršnih koli poskusov na živalih.

 

Pri samem procesu delovanja se podjetje strogo drži načela Good Manufakturing Practice (dobra proizvodna praksa), ki je del sistema doseganja kakovosti, ki zagotavlja, da so izdelki dosledno proizvedeni in nadzorovani v skladu z ustreznimi standardi, glede na njihov namen uporabe.

V izdelkih so uporabljene le naravne sestavine iz divjih islandskih zelišč, islandska voda in čista eterična olja. Vsa zelišča so nabrana ročno in skrbno obdelana z visoko stopnjo pozornosti in spoštovanja, tako da njihove učinkovine ostanejo nespremenjene skozi celoten proces.

Izdelujejo močne zeliščne izvlečke iz zelišč in vsak izdelek vsebuje svoj edinstven izvleček, primeren svojemu namenu.

Verjamemo, da mora biti tisto, kar nanesete na kožo, tako čisto in naravno, da je varno jesti - naši izdelki so točno to.

Izdelki ne vsebujejo parabenov, sintetičnih dišav, PEG, ftalatov, mineralnih olj in kemikalij.

Prijavite se in bodite deležni številnih ugodnosti, kupujte ceneje, sodelujte v nagradnih igrah in še veliko več!
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Generalni zastopnik za Slovenijo:

Purity Herbs Slovenija, Andreja Solce s.p., 

Gorenjesavska ulica 17, 4000 Kranj

Tel: 041/424-308

E-mail: purityherbs.slo@gmail.com